Salille.comin säännöt

Tervetuloa Salille.comiin!

Säännöt lyhyesti:

1. Muista käytöstavat. Välillä tekee mieli sanoa takaisin, ja joskus se on ihan okei. Muista kuitenkin, että palstalla noudatetaan Suomen lakia, eikä sananvapauden taakse voi piiloutua.

2. Olet vastuussa omista viesteistäsi, joten viime kädessä näppäimistön takaa kirjoitetusta tekstistä vastaat sinä. Muista, että myös nimimerkin takaa voi joutua rikosoikeudelliseen vastuuseen.

3. Palstalla on vapaaehtoisia moderaattoreita, jotka siivoavat palstaa, mutta jotka eivät varmasti huomaa jokaista sääntöjä rikkovaa viestiä. Voit halutessasi ilmiantaa mielestäsi sopimattoman viestin tai aloitetun keskustelun.

4. Älä rekisteröidy mainostamaan. Salille.com-sivuston puolella sivustolle sisältöä (uutta tai vanhaa) lähettävät saavat mainostaa omaa palveluaan (Personal trainerit, hierojat, fysioterapeutit jne.), koska haluamme antaa pienyrittäjille mahdollisuuden tuoda omaa osaamistaan esille. Lisäravinne- tai vaatekauppa ei ole pienyrittäjä, eikä myöskään yhteistyökumppaneita tai sponsoreita kannata rekisteröityä mainostamaan.

5. Allekirjoitus saa sisältää yhden mainoslinkin omaan some-kanavaan (YouTube, IG, TikTok tms.) Linktr.ee-linkit ja vastaavat linkkipalvelut katsotaan tapauskohtaisesti. Oman sisällön linkitys on kuitenkin aina ok.

6. Moderaattorit ovat ihmisiä, joten vahinkoja, ylilyöntejä, vääriä tulkintoja tai perusteettomia poistoja saattaa välillä sattua. Näissä tapauksissa voit laittaa asiasta sähköpostia (info@salille.com) tai kysyä asiasta Palaute- ja kehitysehdotukset -osiolla, niin arvioimme asiaa uudestaan. (Se ei tarkoita automaattisesti sitä, että viesti tai aloitus palautetaan...)

7. Pidetään kaikkien mielipiteet arvossa, vaikka ne sotisivatkin omiasi vastaan. Mukava keskusteluyhteisö luo mukavaa keskustelua ja kivan ilmapiirin!

8. Kaikelle verkostomarkkinoitaville tuotteille on ehdoton nollatoleranssi. Voit siis työntää ne Juice Plussasi ja muut vastaavat sinne, mihin aurinko ei paista.


Terveisin Tomi ja modet  • Julkaistu
    9.6.2021
  • Sivun näyttökerrat
    816
Ylös