2023 WSM

kuntoilija

Jäsen
Viestejä
7
2023 Maailman Vahvin Mies kilpailu alkaa alle kuukauden päästä. Alla linkki kilpailuiden kotisivuille ja BarBendin juttuun. Onko veikkauksia ketkä pärjäävät?


 
Viestejä
101
Eiköhän noi nuoremmat ja hoikemmat vie pystit kotiin, varsinkin kun kisoissa on nykyään paljon eventtejä jotka vaatii sekä voimaa että nopeutta.
 

Bronson

Jäsen
Viestejä
1 258
Shawle toivon voittoa, ei varmaankaan tule onnistumaan.
Sama.

Jos ei Shaw, niin sitten mieluiten Licis. Loput kisaajat onkin sitten niin tylsiä seurattavia, että toivon kaikille tasapuolista menestystä, mutta ihan sama miten sijoittuvat.
 

kuntoilija

Jäsen
Viestejä
7
Harmi, että Martins Licis ei ole mukana. Pitää taukoa kilpailemisesta, mutta ei ole lopettanut uraansa kuitenkaan. Mateusz Kieliszkowski tekee paluun MVM kilpailuihin leikkauksia vaatineen ojentajavamman jälkeen. Mateuszin kunto on mielenkiintoista nähdä. Sijoittui kakkoseksi tämän vuoden Arnoldissa.
 

kuntoilija

Jäsen
Viestejä
7
Olen sitä mieltä noista lajeista, että ovat kohtuu hyviä Shawille. En kuitenkaan usko, että hän voittaa. Tällä hetkellä hänellä on 10 palkintokoroke sijoitusta, jolla hän jakaa ykköstilaa Zydrunas Savickasin kanssa. Jos nyt tulee sijoitus kolmen parhaan joukkoon, olisi Shaw yksin kärjessä. Yksi parhaista urista voimamiesurheilussa jo tähänkin mennessä.
 
Ylös