Laihdutus pizzaa syömällä

Hullu inkkari

Jäsen
Viestejä
492
Onko muka mahdollista laihduttaa ja jopa polttaa rasvaa pizzaa syömällä?
Minä VAAN kysyn!10265_5.jpg
 
Viimeksi muokattu:

Lapa mato

Jäsen
Viestejä
100
Jos pizzassa sama kalori kuin voissa niin hyvin voi laihduttaa. Pizzan etuna siihen voi laittaa kasviksia ja jättää voin ja juuston pois ja taikinan.

Juustollakin laihtuisi ja on paremman makuista kuin pelkkä voi.
 

Lapa mato

Jäsen
Viestejä
100
Hyvä valinta, voi on halpaa eikä tule vehnäallergiaa.

Voi on näin kesäisin jäädytettynä hyvä. Tulee nesteet, kalorit, suolat ja hyvä rasva. Nälkä tyydyttyy, koska jäistä voita syödessä ei tule ahmittua liian nopeasti - kylläisyyden tunne ennen kuin on syöty liikaa.
 

Hullu inkkari

Jäsen
Viestejä
492
Esitän puhtaasti teoreettisen laihdutukseen liittyvän kysymyksen:

Oletetaan että tähän asti olen syönyt yhteensä 400g edestä hiilihydraattia, proteiinia ja rasvaa. Jakaumalla 50% (200g) hiilaria, 30% (120g) proteiinia ja 20% (80g) rasvaa. Saan tästä 2000kcal jonka tarvitsen meneillään olevalla treenikaudella perusaineenvaihduntaa varten. Tarkoitukseni on laihduttaa. Oletetaan että pelkästään syömällä tuon painoni putoaa riittävää tahtia, eikä aerobista tarvita.

Sitten muutan ruokavaliota siten että syönkin vain 200g neutronitähteä. Laihdunko syömäni massan puolittuessa puolet nopeammin?

Kiihdytetään laihduttamisen tahtia: syön enää 100g kvarkkitähteä. Laihdunko nyt jopa NELJÄ KERTAA nopeammin kuin jos söisin neutronitähteä?

Tulevaisuuden laihdutusruokavalio on siis KVARKKITÄHTI RUOKAVALIO!


a4c821084a01adc7.jpg
 
Ylös