Artikkeli Mäennenä: Tempausote vetoliikkeissä

Salille.com

Salille.com
Viestejä
74
tempaus


Tempausote vetoliikkeissä Tempausotteella löytyy käyttöä myös painonnostoliikkeiden, tarkemmin tempauksen, ulkopuolelta. Otteen muodostamista vaatimuksista saa paljon irti, vaikka eläessään ei olisi tehnyt yhtäkään tempausta, eikä aikoisikaan tehdä. Tässä jutussa katsotaan, että mikä tempausote on, miksi sitä kannattaa käyttää ja miten hommassa pääsee alkuun! Mikä se on? Tempausote on kaikessa yksinkertaisuudessaan suurta oteleveyttä käyttävä levytangon ote. Oikea oteleveys löytyy tarkalleen, kun levytankoa

Lue koko juttu Salille.comissa
 

Bronson

Jäsen
Viestejä
453
Ite vedän kaikki mavet (ja suuren osan souduistakin) nykyään maksleveellä tempausotteella. Jotenkin ihan erilainen tekemisen meininki vrt. kapean otteen vedot, jotka tuntuukin nykyään lähinnä osatoistoilta.
 

Bronson

Jäsen
Viestejä
453
Vaikka ei vetoliike olekaan, niin niskantakaapunnerrus maksimileveällä tempausotteella aka Klokov press on myös sellainen harjoite, jolla saa rintakarvat kasvuun!
 

karstizz

Jäsen
Viestejä
124
Lolz, vanhalla salilla oli joskus välillä pn-tanko penkissä. Pikkusen eri leveydellä merkit siinä mitä voimanostotangossa, joten ylileveellä tuli penkattua joskus sali-noobina.
 
Ylös