Mikä tappaa kehonrakentajia?

Tomi Takamaa

Salille.com
Viestejä
1 217
George Peterson kuoli eilen.


Viimeisen 12 kk aikana on kuollut epätavallisen paljon kisaajia. John Meadowsin kuolema ei ollut iso yllätys – olihan miehellä ollut sydänongelmia.

Näin aamuvarhain ei tule varmaan kaikki nimet mieleen ja googlellakaan tuskin löysin ihan jokaista, mutta:

George Peterson IIII
John Meadows
Sofia Graham
Orlando Gallucci
Alena Kosinova

Listaa saa täydentää. Laji on lieveilmiöineen vaarallinen, mutta silti pakko kysyä, että mitä ihmettä? Onko syynä jonkun uuden hupiukon diureettiprotokollat? Vai voiko syynä olla koronarokotteen ja roinan yhteisvaikutukset? Juuri oli uutisissa, miten Modernan rokotteiden ja sydänlihastulehduksen välillä on yhteys. Voisiko roina moninkertaistaa tämän todennäköisyyden?

Yksi vaihtoehto tietenkin on se, että näillä kuolleilla olisi ollut ulkoisesti oireeton korona, joka sitten olisi aiheuttanut sydänongelmia. Sairastettu korona lisää merkittävästi sydänperäisten oireiden ilmaantuvuutta.

Tämä kaikki on toki vain arvailua, mutta jotain hämärää on vuoden 2021 skenekuolemien takana. :hmmmm_:

 
Viimeksi muokattu:

Pieru

Jäsen
Viestejä
1 366
Luitko aloituspostin?

Tuo synnynnäinen sydänvika on kyllä yhden sortin meemi. Kuka helvetti valitsee tämän lajin, jos on oikeasti pumpussa jo valmiiksi vikaa? :oksu_:

Samaa ihmetellyt. Pitää kyllä olla todella kova palo olla lihaksikas, jos leikkiin lähtee mukaan moisien vaivojen kanssa.

Tuntuu että eräiden ihmisten mielestä kaikki kehonrakentajien vaivat selittyy aina jollain "synnynnäisillä vaivoilla". Toki sitten kun joku läski / tupakotsia / alkkis jne kuolee tai saa ongelmia, syy löytyy elämäntavoista.

Myös yksi suoskeistani on se, kun aletaan vetoamaan "no ei mulla oo mitään sivareita ollut, eli ihan paskaa nuo jutut on". Ei helvetti ihmiset on kyllä tyhmiä. Ja siis tuo selittely pätee kyllä siihen alkoholistiin, roinaajaa jne jne
 

Tomi Takamaa

Salille.com
Viestejä
1 217
Georgen valmentaja IG:ssä:

 

Kimble66

Jäsen
Viestejä
4
Luitko aloituspostin?

Tuo synnynnäinen sydänvika on kyllä yhden sortin meemi. Kuka helvetti valitsee tämän lajin, jos on oikeasti pumpussa jo valmiiksi vikaa? :oksu_:
Enpä tainnut lukea viestiäsi riittävän tarkkaan. Pahoittelen syvästi, jos edellinen viestini aiheutti sinulle päänsärkyä. Meadows omien sanojensa mukaan valitsi tämän lajin, koska hän rakasti bodausta.
 

Wrroomm

Jäsen
Viestejä
54
Kyllä bodaajia lähtee joka vuosi lauluun enemmän ja nuorempana kuin normipopulaatiossa.

Tähän on kerätty nimiä ajalta ennen koronaa 2017-2020. Jos on yli 70v se alkaa olla jo normaalia poistumaa. On tuolla esim muutama yli 80v

 

Tomi Takamaa

Salille.com
Viestejä
1 217
Yksi vaihtoehto tietenkin on se, että näillä kuolleilla olisi ollut ulkoisesti oireeton korona, joka sitten olisi aiheuttanut sydänongelmia. Sairastettu korona lisää merkittävästi sydänperäisten oireiden ilmaantuvuutta.
 

Tomi

Jäsen
Viestejä
44
Korona tai sitten vaihtoehtoisesti nuo koronarokotteet voi olla syynä. Sydänongelmiahan on havaittu erityisesti nuorilla miehillä tulevan rokotteista. Näillä kisailijoilla sitten on hormoonitasot teinipoikiakin korkeammalla, niin voisiko olla jotain yhteyttä? Sitten vielä lisäksi kisadietti, diureetit yms. niin ei ihme, jos jotain tulee?
 

Rautaveli

Jäsen
Viestejä
439
Sellainen tulokulma vielä tähän, että moniko harrastaja kuolee päätymättä uutisiin?
Kuinka "bodari" pitää olla, että pääsee kuollessaan lehteen?
Välillä tuntuu riittävän piirinmestaruus tai seitsemäs sija Kiuruveden markkinoiden ämpäri-krusifiksista.😁

En seuraa lajia mitenkään, ja en tunne lihas-ihmisiä nimeltä kuin svärtsennekkerin ja rampon, että kertokaa siis viisaammat kuinka on?

Nuo listatut on tavan painoja huvikseen nostelevalle ihmiselle täysiä noupadeja = klikkiotsikoita.

Olkootkin sitten vaikka tyhmiä terveytensä myrkyillä paskoneita.
 

Poissa

Jäsen
Viestejä
211
Onko Tomi mikään näistä vinkeistä hyvä, vai kaipaatko lisää vinkkejä?

Bodareista en tiedä mutta hiirenloukuilla saa hyvin tapettua hiiriä. Pari sain viime viikonloppuna.
 

Stidi

Jäsen
Viestejä
38
Uskon, että suurin vaikuttaja kyseiseen ilmiöön ”fitnessbuumin” eksponentiaalinen kasvu, joka lähti kasvamaan karkeasti 20 vuotta sitten. Buumin myötä harrastajamäärät ovat moninkertaistuneet ja voisilmän käyttäjiä on luonnollisesti suurempia määriä, jolloin mukaan eksyy huonosti aineille vastaavia yksilöitä. Tähän päälle, kun lyödään sosiaalisen mediaan kiihtyvässä tahdissa luovat epärealistiset vartalo ihanteet, niin katalyytit on kattilassa ja liekki kutosella.
Koska kyllähän se sillä geenipoolin huonollakin sakilla kestää itsensä roinata hengiltä useita vuosia ja nyt fitnessbuumi alkaa kantaa satoa hautakivien muodossa.
Toistahan se silloin -90 luvulla, kun Platium housuissa muristiin salilla 😊. Saleja oli vähän ja harrastajamäärät pieniä. Roinaajia luonnollisesti lukumääräisesti oli vähemmän ja jos joku niihin kippasi, niin ei se silloin lehtiuutinen ollut ja ilman sosiaalista mediaa ei tieto levinnyt.

Niin kuin joku mainitsikin, niin kyllä sitä harrastaja tason kaveria varmaan lähtee lauluun jonkin verran nykyäänkin kenenkään tietämättä, mutta vasta tietyn tason ylittäneet päätyvät uutisiin.
 

poijankossi88

Jäsen
Viestejä
276
Noissa on tosiaan rokotteista tullut sydänlihastulehduksia monelle. Se on kavala tauti, kun se ei käytänöss edes oireile pahemmin. Itse huomasin joskus ensimäiset oireet kun serpit oli lähemmäs 300. Silloinkin luulin vielä että lihasjumit syynä noihin kipuihin. Olis voinut ihan yhtähyvin olla ensimäinen oire äkkikuolemakin, kävin vielä viikkoa aikaisemmin vetää salilla treenejä, kun luulin kipuja tukiranka ongelmas.

Oma sydänlihastulehdus ei liittynyt näihin rokotteisiin, kun oli ennen korona aikaa. En kyllä itse ota tuota korona piikkiä. Aika karuja tarinoita on tullut luettua siitä, ihan näin tuttava piireissä. Monet on sairastuneet niistä pariskin viikos aika rankasti. Jotkut on joutunut sairaalaan tuon piikityksen jälkeen.

Mielenkiintoinen yhtälö nämä kehonrakentajat. Roinaahan on vedetty ajat pitkät, mutta ei tällä tahdilla ole ennen kaatunut porukkaa. Ihan hyvä pointti toi.
 
Ylös