Artikkeli Takamaa: pH-dieetti on hömppää, mutta se toimii

Salille.com

Salille.com
Viestejä
77
ph-dieetti


pH-dieetti on hömppää, mutta se toimii Iltapäivälehdet uutisoivat tämän tästä uusista ja mullistavista dieeteistä, joilla paino putoaa varmasti. Tai ainakin jollakin on pudonnut. Ainakin hetkeksi aikaa. Näillä dieeteillä on joskus muutakin yhteistä – osa niistä saattaa olla maanantaina tosi kova juttu, mutta jo saman viikon perjantaina asiantuntija kertoo niiden olevan huuhaata. Tutustutaan hieman tarkemmin pH-dieettiin, jota monet hehkuttaa, mutta jolla

Lue koko juttu Salille.comissa
 

Rautaveli

Jäsen
Viestejä
439
Dieettien suo on kyllä ihan uskomaton paikka. Itse en ole koskaan ollut millään ihmedieetillä, olen ainoastaan kontrolloinut suuhun tunkemani ruoan määrää. Ja se toimii.
Keskitysleirikortti on huono kortti, mutta niiden, jotka luulevat, etteivät laihdu vaikka tekisivät mitä, kannattaa se kokeeksi pakasta vetää. Kaikki nimittäin laihtuvat, ja mitään määrää sille, minkä verran ihminen voi elopainostaan laihduttaa pois ei ole.
 

Lebra

Jäsen
Viestejä
29
Kokemus sen on opettanut että mikään dieetti ei oikeasti toimi, jollei siitä saa tehtyä elämäntapaa. Ja toisaalta kaikki dieetit toimivat jos niistä saa tehtyä elämäntavan.
 
Ylös